Négy sztárra vágyik a nyáron a Barca!

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 1. 10:41
Ugyan a futballvilág egyre inkább a világbajnokság lázában ég, nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy a nyáron szokás szerint megnyitja kapuit az átigazolási piac, így egyre szaporodnak a pletykák a csapatok, játékosok körül. A spanyol AS például négy nevet említett friss számában, amely a Barcelona kívánságlistáján szerepelhet a következő hónapokban. Igazi nagyágyúkról van szó, annyi biztos.


Természetesen az egyik célpont az Arsenal irányítója, Cesc Fabregas, akinek katalánokhoz történő átigazolásáról hetek, hónapok óta cikkezik a bulvársajtó. A lap információi szerint ugyanakkor nem ő az egyedüli kiszemelt az Ágyúsok keretéből, mivel felmerült a sérüléséből frissen felépült Robin van Persie megkörnyékezése is. 

A másik páros is egy csapatban szerepel, a Valenciában. Mint ahogy pénteken megírtuk felmerült a madridi újságnál is David Villa szerződtetése, amelyet a Marca korábban kész tényként közölt, de David Silva lehetséges megszerzését sem zárják ki az AS-nél.

Az írás leszögezi, a Denevérek valószínűleg bármennyire pénzt kapnának két legnagyobb kincsükért, akkor sem engednék el mindkettejüket, így kudarc esetén könnyen lehet, hogy Van Persie felé fordul a Barcelona, mint lehetséges opció.

A holland leigazolásával egy nagy baj van, források szerint Arsene Wengernek esze ágában sincs megválni legbiztosabb góllövőjétől. Végül az sem lenne meglepő, ha az AS névsorából valamennyien ott maradnának, ahol jelenleg tartózkodnak.