Milito boldog, de távozhat az Intertől

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 23. 10:42
Boldogságban úszott Diego Milito, a Bajnokok Ligája-döntő hőse, aki két góljával győzelemhez segítette az Intert a Bayern München ellen szombaton este. Az argentin támadó klubcsapatát éltette, de az örömmámorban felvetette távozásának lehetőségét, annak ellenére, hogy mindössze a nyáron érkezett Milánóba.


„Óriási öröm számomra a győzelem, hogy mindezt az Interrel értük el. Soha nem tapasztaltam ehhez hasonló érzést – kezdte nyilatkozatát a Sky Sport Italiának Milito. – Az elnök, Massimo Moratti, az edző, José Mourinho és a játékosok egyaránt megérdemlik ezt a sikert."

A csatár a 35. és a 70. percben volt eredményes, kétségkívül élete két legfontosabb gólját szerezve segítette hozzá az Intert 45 év óta az első BEK/BL-trófeájához.

„Ez a valódi futball, amit ma játszottunk, hihetetlen boldog vagyok. Mindig keményen küzdöttem, mindent beleadtam, hogy egy napon felérjek a csúcsra, és ez most sikerült" - lelkendezett a csatár.

A láthatóan szóhoz alig jutó Milito a diadalittas mondatok után az Inter szurkolói számára kevésbé szívderítő szavakkal folytatta. A tavaly nyáron 2013-ig szóló szerződést kötő argentin bizonytalan jövőjét illetően.

„Hogy maradok-e? Nem tudom. Komoly ajánlatokon töröm a fejemet" – válaszolta röviden, tömören az újságírói kérdésre.