Man. City: 11 egészséges játékos maradt!

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 24. 16:26
Nem elég, hogy a szinte megállíthatatlan formában játszó Chelsea lesz a Manchester City ellenfele a hétvégén a Premier League-ben, Roberto Mancininek példátlan sérüléshullámmal kell megküzdenie, jelenleg ugyanis mindössze 11(!) bevetésre kész futballistával számolhat. Nem csoda, hogy a mester kissé tanácstalanul nyilatkozott a rangadó előtt.


A gyárvárosiak legújabb áldozata a térdszalagjával bajlódó Micah Richards, így könnyen lehet, hogy James Milner vagy Gareth Barry játszhat a védelem bal oldalán, ha az olasz tréner úgy érzi, hogy nem éri meg Joleon Lescottot és Jerome Boatenget kockáztatni.

„Elég nehéz helyzetben vagyok a folyamatos sérülések miatt – panaszkodott a szakember. – Mindössze 11 teljesen egészséges játékosom van. Joleon mindössze egy napja állt edzésbe, nem bírná végig a 90 percet, Jerome pedig egy hete tréningezik, ő sem képes teljes értékű munkára."

„Jelenleg fogalmam sincs, mihez kezdek. Beszélek kettejükkel, utána meglátjuk, az is elképzelhető, hogy Dedryk Boyata lesz a helyettes" – tette hozzá kissé tanácstalanul Mancini.

A The Sun információi szerint Emmanuel Abebayor állapota javul és minden bizonnyal leülhet a kispadra, ugyanakkor Shaun Wright-Phillips, Alekszandar Kolarov és Mario Balotelli biztosan kihagyja a rangadót.

A MANCHESTER CITY PL-KERETE:
kapusok: Shay Given, Joe Hart, Stuart Taylor.
védők: Jérome Boateng, Wayne Bridge, Alekszander Kolarov, Vincent Kompany, Joleon Lescott, Shaleum Logan, Micah Richards, Kolo Toure, Pablo Zabaleta.
középpályások: Gareth Barry, Nigel de Jong, Adam Johnson, Michael Johnson, James Milner, David Silva, Yaya Toure, Patrick Vieira, Shaun Wright-Phillips.
csatárok: Emmanuel Adebayor, Jo, Roque Santa Cruz, Carlos Tévez.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Chelsea-skalpra vágynak Manchesterben
Sorozatban nyolc bajnokit nyert a címvédő, azokon a találkozókon harmincnyolc (!!!) gólt szerzett és mindössze egyet kapott! A Chelsea legutoljára a Premier League 2009-2010-es szezonjának 35. fordulójában szenvedett vereséget,...
Tovább a teljes cikkhez »