Magyar-grúz futsalmeccs Ózdon

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 16. 17:37
Ebben az esztendőben az ózdi sportcsarnokban már rendeztek egy rangos nemzetközi sporteseményt, még márciusban a Pannon-kupa férfi kézilabda-torna egyik találkozójának adott otthont a létesítmény. A kézisek után októberben a futsal válogatott érkezik, amely egy barátságos mérkőzés keretében Grúziával csapnak össze.


 

 

Az eseménnyel kapcsolatban Kálmán Imre, a Sportcentrum Kht. sport-műszaki vezetője elmondta: évek óta remek kapcsolatot ápolnak az ózdi származású Kasza Jánossal, aki jelenleg az MLSZ-ben utánpótlás vonalon tevékenykedik.

 

Az ózdi csarnokban az elmúlt időszakban nemzetközi szinten kézilabda, röplabda, asztalitenisz és akrobatikus rock and roll versenyt is rendeztek, ezért gondoltak arra, hogy a palettát szélesíteni kellene.

 

A hét elején vált véglegessé a barátságos válogatott mérkőzés a magyar és grúz futsalgyüttes között. A megállapodás értelmében a két csapat október 15-én, 18 órától méri össze erejét.

 


A város sportszerető közönsége előtt egyébként nem ismeretlen a szakág, hiszen a 2006/2007-es bajnokságban az Ózd VSE az NB II felsőházi rájátszásába jutott, de anyagi problémák miatt a gárda nem tudta tovább folytatni szereplését.

 

Talán az októberi válogatott találkozó ismét a figyelem középpontjába irányítja a futsalt, és újjá lehet majd éleszteni ezt az egyébként rendkívül látványos teremsportágat.

Címkék: futsalÓzd