Lalas: Európában marad Beckham?

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 9. 11:16
„Ha még mindig a Galaxynál dolgoznék, félnék attól, hogy Beckham nem tér vissza” – ezek Alexi Lalas szavai, az egykori kiváló védő ugyanis egyáltalán nem tartaná meglepetésnek, ha az angol futballista a kölcsönszerződés lejárta után is maradna az olasz ligában, és nem menne vissza Los Angelesbe az áprilisi szezonkezdetre.


Beckhamet eredetileg március végéig adta kölcsön a Los Angeles Galaxy az AC Milannak, és bár az olasz vezetők hosszabb itt-tartózkodásra számítottak, az amerikaiak hajthatatlanok maradtak.

Nincs azonban mindenki meggyőződve arról, hogy Beckham valóban ott lesz az MLS nyitányán. Alexi Lalas, a Galaxy korábbi általános igazgatója a BBC-nek adott nyilatkozatában kifejtette, lehetséges, hogy Európában marad Beckham.

„Ha még a Galaxynál dolgoznék, bizony, aggódnék” – mondta az egykori kiváló futballista. – „Beckhamet is meg kell érteni, ő azt teszi, ami a legjobbnak számít a karrierje szempontjából.”

Lalas hozzátette, hogy Beckham biztosan sztár szeretne lenni a tengerentúlon is, de ez eddig nem jött össze neki. Az első évét nagyon meghatározták a sérülések, ráadásul a kaliforniaiak egyszer sem jutottak be a rájátszásba.

„Minden edző szeretné a saját csapatában látni Beckhamet, de úgy gondolom, Beckham nem olyan fontos, mint a Galaxy vagy az MLS. A klubnak és a ligának is túl kell élnie azt, ha az angol játékos otthagyja.”