Kivégezték a magyarokat Belgrádban

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 7. 19:10
A magyar labdarúgó U21-es válogatott megsemmisítő, 8-0-s vereséget szenvedett Szerbia korosztályos nemzeti csapatától a belgrádi Omladinski-stadionban vasárnap kora este utolsó Eb-selejtezőjén. Várhidi Péter együttese a 27. perctől emberhátrányban játszott, a második félidő végén pedig teljes összeomlás következett be a magyaroknál: három perc alatt háromszor is kapituláltak a véghajrában.


U21-es válogatottunk vasárnap utolsó Eb-selejtezőjét játszotta Szerbiában, a nyolcas csoportban az esetleges idegenbeli győzelemmel még halvány matematikai esélyük is maradt volna a továbbjutásra.


A belgrádi Omladinski-stadionban rendezett összecsapás azonban borzasztóan kezdődött a Bogdán Ádám - Kiss Zoltán, Guzmics Richárd, Pintér Ádám, Völgyi Dániel - Vass Ádám - Demjén Gábor, Filkor Attila, Zsidai László, Szakály Péter - Feczesin Róbert összeállításban felálló mieink számára, hiszen a középhátvéd Pintér Ádám már a 27. percben piros lapot kapott. Az MTK játékosa a büntetőterületen belül szabálytalankodott, a tizenegyest az Ajax légiósa, Miralem Szulejmani értékesítette, vezetéshez juttatva a hazaiakat.

 

A szünet előtt öt perccel a Hertha csatárreményége, Gojko Kacar köszönt be, 2-0-val fordultak a csapatok.

 

Tíz perc kellett a délszlávoknak ahhoz, hogy megduplázzák félidei előnyüket, a Rad védője, Nemanja Pejcinovics, majd újra Szulejmani volt eredményes büntetőből. Az utolsó félóra Kacarról szólt, aki a 64. percben ismét megadásra késztette a magyar védelmet, majd a 86. perctől három percen belül háromszor is gólt szerzett. A meccs végeredménye 8-0 lett.

 

Együttesünk a csoport harmadik helyén zárt, jelenleg a szerbek állnak az élen, ám a fehéroroszok csak egy ponttal vannak lemaradva tőlük - ám ők kedden még pályára lépnek Lettország ellen.