Kiárusítás kezdődik a Man. Citynél

Létrehozva: 2014. augusztus 18. 18:44
Manuel Pellegrini nem mennyiségre, hanem minőségre igazolt a Manchester Citynél a nyáron, ennek ellenére a hely sokak számára szűkös lehet, és maga a menedzser ismerte el, négyen távozhatnak.


A legnagyobb névnek Matija Nasztaszics tűnik, aki hirtelen már csak az ötödik számú választás a védelem közepén. „Matijának játékidőre van szüksége, posztján viszont így is sokan vannak, Martin Demichelis, Vincent Kompany, Eliaquim Mangala és Dedryck Boyata személyében, ráadásul a két szélen négyen állnak rendelkezésre."

Pellegrini újságírók előtt hozzátette: „Fontos játékos, de vannak ajánlatai, és meglátjuk, mit sikerül augusztus végéig kihozni. Ugyanez vonatkozik Micah Richardsra, aki szintén többet játszana, mint amennyi lehetősége van."

A szerződése utolsó évébe lévő, állandó sérülésekkel bajlódó futballista mindenáron tovább szeretne állni, de ehhez klubjának engedni kellene nagyjából 9 millió eurós árából. A Tottenham, az Everton és a Newcastle is vinné.

Nincs hely a támadóposzton a korábbi holland gólkirály John Guidettinek sem, aki az elmúlt szezont a Stoke Citynél töltötte kölcsönben, ám a következő állomása hollandiai sikereinek helyszíne, a Feyenoord lehet.

Távozásra kényszerülhet továbbá Scott Sinclair, akinek soha nem volt igazán helye a Kékek kezdőjében.

A Manchester City így nagyjából 22 fős kerettel indul neki a szezonnak.