Kassai: Elértük a csúcsot

Szerző: SHLétrehozva: 2012. április 28. 18:45
Kassai Viktor úgy érzi, a szerdai Real-Bayern (2-1) pályafutása eddigi egyik legnehezebb és legfontosabb mérkőzése volt, az egész világ erre a találkozóra figyelt, hiszen óriási volt a tétje. A tatabányai születésű játékvezetővel a Komárom-Esztergom megyei hírportál, a kemma.hu készített interjút


"A játékosok nagy többségével már korábban is találkoztuk segítőimmel együtt, néhányukkal ismerősként köszöntöttük egymást. Azonban nem azért küldtek oda minket, hogy autogramokat gyűjtsünk, vagy éppen csodáljuk a játékukat. Az volt a feladatunk, hogy betartassuk a szabályokat, ha szükség van rá, rendet tegyünk a pályán. A játékvezetőknek ez a dolguk, akár serdülő focistáknak vezetnek, akár éppen világsztároknak."

"Már a tavalyi BL-döntő kijelölésekor biztos volt, hogy nem minket jelölnek, hiszen ugyanaz a játékvezető nem dirigálhatja a finálét két egymást követő évben. Azzal, hogy ránk bízták a Real - Bayern elődöntő visszavágóját, az idei kiiírásban elértük a csúcsot. Úgy érzem, nem lehetünk elégedetlenek."

Címkék: Kassai Viktor