"Jobb voltam, mint Messi vagy Ronaldo!"

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 29. 10:42
Miközben az El Clásico-áradat közepette megy a cirkusz a Real Madrid és a Barcelona között, Pelé megszólalt. A világ legjobb futballistája semmi különöset nem mondott, csak annyit jegyzett meg, hogy "én jobb voltam, mint Messi vagy Ronaldo." Hoppá.


A 70 éves brazil legenda szerint továbbra sem a manapság rivaldafénybe került sztárok körül forog a futball - hanem körülötte. Pelé szerint sem Messi, sem CR7 nem jöhet a közelébe, ő annyira jó volt.

Az egykori Santos játékos pályafutása alatt 1281 gólt szerzett - az biztos, hogy ebben jobb, igaz, mindehhez 23 évre volt szüksége. Pelé 17 évesen, 1958-ban lett először világbajnok, ezt követte később további kettő.

"Pelé a legjobb, senki sem ért el annyi mindent, mint Pelé - nyilatkozta a fekete gyöngyszem önmagáról. Mondjuk ezzel nem tudunk vitatkozni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Banánt dobtak be az „új Pelének”
Először mutatta meg a világnak tudását a Brazíliában már évek óta Pelé méltó utódjaként tisztelt Neymar, a Santos futballvirtuóza vasárnap délután Londonban. Az ő duplájával győzött Skócia ellen a selecao, de a csatár öröme...
Tovább a teljes cikkhez »