Ismét letartóztatták a futballsztárt

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 15. 12:15
Romário másodszor is rács mögé került, mivel első két gyermeke után ismételten nem fizetett tartásdíjat. A brazil sztár ártatlanságát bizonygatja, és azt állítja, neki bizony nincsen semmilyen hátraléka. 2004-ben hasonló ügy miatt már letartóztatták a korábbi labdarúgót.


A brazil futball valaha volt egyik legnagyobb egyénisége, Romário nem éppen példamutató életviteléről ismerszik meg, és újra bizonyította, hogy csak úgy vonzza a kétes ügyeket.

Az egykori támadó első két gyermeke után (összesen hat van) „felejtett el” a rendőrség szerint tartásdíjat fizetni, ami miatt 2004 után ismét börtönkosztra kellett fanyalodnia.

Romário persze meg van győződve ártatlanságáról, és ügyvédjein keresztül ígéretet tett arra, hogy nyilvánosan is bemutatja a hiánytalan befizetést igazoló papírokat.

Az első feleségétől született két gyermeke, a 15 éves Romarinho és a 19 esztendős Moniquinha papírokkal mindenesetre nem fog jóllakni, márpedig a pénz édesanyjuk bevallása szerint nem érkezett meg a bankszámlájukra.