Ismét leégett a címvédő Loki

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 16. 16:52
Immár nem is kérdés: nagy a baj a tavaly még triplázó Lokinál: a debreceni csapat ezúttal a bajnokságban bőgött le, hazai kapott ki 3-2-re a bennmaradásért küzdő Siófoktól, úgy, hogy a vendégek már 3-0-ra is vezettek. Hétközben a Ligakupa döntőjének visszavágóján szenvedett Pakson 3-0-ás vereséget a hajdúsági csapat, lehet, hogy hamarosan felállítják a kispadról Zdenek Scasny vezetőedzőt?


Nincs jó passzban a debreceni együttes és akkor még szolidan fogalmaztunk. Már az ősszel is érték kellemetlen vereségek a Lokit, többek között ide sorolandó a siófoki 4-1-es súlyos verség is. De a téli edzőváltás óta még több oka van a bosszankodásra a debreceni szurkolótábornak és a keretnek is.

A 23. fordulóban visszavághatott volna a címvédő a bennmaradásért küzdő Siófoknak, ehhez képest újabb kínos blama lett a vége. Talán másként alakul a találkozó, ha az elején Czvitkovics értékesíti 0-0-nál a büntetőt, de gyenge lövését védte Molnár. Nem sokkal később Délczeg megszerezte a vendégeknek a vezetést, majd a szünet előtt Mijadinovszki kiállítást érően szabálytalankodott, a megítélt szabadrúgást pedig Honma szépen tekerte a hálóba.
A fordulás után Tusori már háromra hízlalta az előnyt, felsejlett egy kiütéses vendégdiadal esélye is. A DVSC azonban ekkor eszmélt, Coulibaly és Bódi is betalált, ekkor már a döntetlen sem tűnt elképzelhetetlennek. De a látogatók rendezték soraikat és védelmüket, így megszületett a forduló nagy meglepetése.

Lehet, hogy ezzel a vereséggel pecsételődött meg Zdenek Scasny sorsa?

NB I 23. FORDULÓ:
DVSC-TEVA–BFC Siófok 2–3 (Coulibaly 55., Bódi 59., ill. Délczeg 13., Honma 45+2., Tusori 52.)

Pénteken:

Szolnok-Újpest 1-0 (Fitos 31.)
FTC-Vasas 0-1 (Maróti 79. - öngól)

Szombaton:

Zalaegerszeg-Győr 1-1 (Ganugrava 48. - öngól, ill. Völgyi 79.)   
Kaposvár-MTK 2-1 (Oláh 38., Máté 82., ill. Tischler 14.)  
Paks-Kecskemét 2-0 (Montvai 11., Bartha 67.)     
Pápa-Bp. Honvéd 0-1 (Bright 19.)  

Vasárnap:

Haladás-Videoton 17:30