Íme az Inter új edzője! - hivatalos

Szerző: SHLétrehozva: 2014. november 14. 19:02
Péntek este - a várakozásoknak megfelelően - kinevezték az Inter régi-új mesterét, Roberto Mancinit, aki korábban három bajnoki aranyat nyert a fekete-kékekkel, és azóta a Premier League-ben is felért a csúcsra. Legutóbb a török Galatasarayt irányította Mancio.


"Célunk, hogy visszavezessük az Intert az európai élvonalba, és nagyon örülök, hogy Roberto Mancinit hívhatjuk segítségül ehhez. Az eddigi életútja önmagáért beszél, elég csak megnézni, mit ért el az Interrel.  Nemzetközi tapasztalata, ambíciózus hozzáállása sokat segíthet abban, hogy szintet lépjen a csapat" - nyilatkozta Erick Thohir tulajdonos az egyesület hivatalos honlapján.

Mancinit szombaton délután mutatják be az Inter Appiano Gentile-i edzőközpontjában, ahol a sajtótájékoztató után már ő vezényli az edzést a nap folyamán.

A 49 éves olasz tréner 2004 és 2008 között háromszor Serie A-t, kétszer pedig Olasz Kupát nyert az Interrel, mielőtt lecserélték volna a később az együttessel BL-győztes José Mourinhóra. Mancini jövő vasárnap, a városi rivális AC Milan ellen debütálhat a Nerazzurri kispadján.

Van egy tipped? Fogadj ITT!

Címkék: roberto_mancini