Három lányt ejtett teherbe Agbonlahor?

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 10. 19:09
Gabriel Agbonlahor nemcsak a pályán, hanem azon kívül is „büszkélkedhet” már egy mesterhármassal a Premier League 2008-2009-es idényében, legalábbis a News of the World brit internetes oldal értesülései szerint. A portál tudni véli, hogy az Aston Villa 21 éves támadója alaposan belenézett a minap a birminghami éjszakába, a mulatozás végén pedig három hölgy társaságában tért haza. Apró szépséghiba, a lányok egytől egyig teherbe estek az ominózus éjjelen.


 

Évek óta lottózom, de nemhogy ötösöm, még négyesem sem volt. Hármasom egyszer. Azt nem tudni, Gabriel Agbonlahort foglalkoztatja-e a szerencsejáték ezen válfaja, más kategóriában viszont gyors egymásutánban két mesterhármast is produkált.

 

A Premier League 2008-2009-es szezonjának augusztus 17-i nyitányán az Aston Villa 4-2-re verte a Manchester Cityt, Agbonlahor pedig hét perc leforgása alatt háromszor is betalált az ellenfél kapujába. A 69., a 74. és a 76. percben is beköszönt.

 

Más kontextusban is eredményes volt a Villa Park kedvence, de erre aligha lehet büszke. Éjszakai ámokfutása nem maradt nyom nélkül, a féktelen birminghami szórakozást a News of the World információi szerint nem úszhatja meg szárazon a csatár. Hogy mi is történt?

 

Agbonlahor nem egyedül tért haza a buliból, hanem három hölgy társaságában távozott egy szórakozóhelyről, lakására érve pedig valamennyiüknek „megmutatta a bélyeggyűjteményét.” A lányok számára is emlékezetes marad az éjszaka, a hírek szerint egytől egyig teherbe estek.

 

A könnyűvérű hölgyemények kilétét sem fedi balladai homály. A középiskolás Sophie Smith, a légiutas-kísérőként és modellként dolgozó Tia Hithersay, és az előkelő családból származó Elizabeth Wheeler is Agbonlahorral hált a brit portál értesülései szerint. Kíváncsian várjuk a kínos ügy további fejleményeit!

 

A birminghami születésű Gabriel Agbonlahor 2008. augusztus 15-én hosszabbított szerződést nevelőegyesületével, az Aston Villával, és kötelezte el magát 2012. június 30-ig. A 2008-2009-es szezonban eddig hét mérkőzésen négy gólt szerzett.

 

A City elleni bajnokin rúgott emlékezetes mesterhármason kívül az izlandi Fimleikafélag Hafnarfjarðar elleni UEFA-kupa selejtezőn (4-1-es győzelem idegenben) is a hálóba talált, augusztus 14-én.