Ferguson ódái Chicharitóról

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 16. 11:34
Sir Alex Ferguson a jelzőket is nehezen találja a Manchester Unitedet BL-negyeddöntőbe lövő Javier „Chicharito” Hernándezre, aki a menedzser szerint egyre inkább megérteti magát Wayne Rooneyval. A skót szakember csapata tapasztalatának is tulajdonítja, hogy kiütötték a francia bajnokot.


 

A Manchester United hatalmas szenvedések árán, Javier Hernández duplájával verte ki a Marseille-t a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Sir Alex Ferguson elismeri, nem volt egyszerű szülés.

„Nem voltunk túlzottan frissek, de a tapasztalatunk kisegített, és teljesítettük a célunkat: továbbjutottunk. A sérülések (O’Shea, Rafael) megbontották a csapategységet, nagyban megnehezítették a dolgunkat.”

„Ami Hernándezt illeti, valami egészen fantasztikus, ami művelt. Nézzék csak meg a mozgását az első gólnál! Pontosan érezte, mikor merre kell futni. Ráadásul (Wayne) Rooneyval is egyre jobb párost alkot” – mondta Ferguson, ami vészjósló a bolgár gólvágó, Dimitar Berbatov számára.

A szakember elismerte, a Marseille kis szerencsével akár bombameglepetést is okozhatott volna, és kifejezetten tartott a francia bajnokcsapat pontrúgásaitól.

A mester arra a kérdésre nem kívánt válaszolni, melyik ellenfelet szemelte ki csapatának a nyolc között, mert, mint fogalmazott, többnyire úgysem jönnek be ezen számításai.

Didier Deschamps, az OM trénere szomorú, hogy nem együttese várhatja izgatottan a pénteki sorsolást, de büszke játékosaira.

„Ha berúgjuk a helyzeteinket, negyeddöntősök lehetnénk. A kapu előtti határozatlanság számlájára írható a kiesés” – mondta keserűen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Chicharito továbblőtte az MU-t a BL-ben!
VIDEÓK! Nanival és Carrickkel a fedélzetén, de Vidics nélkül aratott 2-1-es győzelmet a Manchester United a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján. A Marseille ellen Chicharito duplázott, a hazai diadal egyben...
Tovább a teljes cikkhez »