Ferguson a Realba „küldheti" Vidicset

Létrehozva: 2011. november 10. 13:56
Kritikus döntésre szánhatja el magát a nyár folyamán Sir Alex Ferguson, aki ha hiszünk a Daily Mail exkluzív értesülésének hajlandó felforgatni teljes védelmi tengelyét. Miközben Rio Ferdinand egyre kevesebb lehetőséghez jut, Nemanja Vidics távozhat - lehet, a Real Madridhoz.


Miközben az évek óta meghatározó páros 33 esztendős angol válogatott tagjának nyilván nincs hosszútávú jövője a csapatnál, végképp kockázatos húzás lenne a szerb kipakolása, de a lap szerint a menedzsernek meg van az indoka és persze nem fél 19-re lapot kérni.

A 25 éve regnáló szaktekintély a hírek szerint már nem látja benne az elmúlt esztendők során tapasztalt elkötelezettséget a klub iránt, és nem elégedett az új idényben elvégzett munkájával, mégha sérüléssel is bajlódott - ezért kerülhet sor a szakításra.

Arról nem beszélve, hogy Fergusonnak komoly múltja van olyan pályafutásuk csúcsán lévő sztárok eladásában, akikben nem érzi a megfelelő tüzet, elég Jaap Stam, David Beckham vagy Ruud van Nistelrooy esetére gondolni.

Ebben az esetben egy „régi jóbarát", egyben egy tavaly nyári slágertéma kerülhetne elő, a Daily Mail állítja, a Real Madrid tárt karokkal várja őt, José Mourinho vele tenné végleg betonbiztossá az amúgy is rendkívül erős, jól megszervezett hátsó alakzatát.

A történet ezen része persze csak spekuláció, de a 30 éves Vidics nyári továbbállására simán van esély, egy biztos, szerződéséből még két év van hátra, az ifjú védőtrió, Phil Jones, Chris Smalling és Jonny Evans pedig mindeképp jól járna távozásával.