Fellaini végleg kitúrhatja Kagavát

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 13. 10:43
Sindzsi Kagava első szezonja igencsak felemásra sikerült az Old Traffordon, a Manchester Unitedben ugyanis nem tudott olyan meghatározó szerepet betölteni, mint a Borussia Dortmundban. Sőt, Marouane Fellaini nyári érkezése könnyen lehet, hogy még jobban háttérbe szorítja.


 

A japán Sindzsi Kagava 2012 nyarán érkezett az Old Traffordra, miután előző évben remek produkciót nyújtva Dortmundban, meggyőzte a Manchester United edzői stábját, hogy helye van az angol csapatban is. Az első szezonjában azonban nem sikerült átütő sikert elérnie, összesen 27 meccsen játszott, és hat gólt szerzett.

Az új szezonban azonban a Sir Alex Fergusont váltó új menedzser, David Moyes eddig nem számított rá a Premier League-ben, az első két fordulóban csak a cserepadon ült, a Liverpool ellen az Anfield Roadon pedig már ott sem.

Japán legutóbbi válogatott meccsén Kagava elmondta az újságíróknak, mihamarabb beszél a skót trénerrel, vajon mi az oka annak, hogy legutóbb még a kispadra sem ültette le őt, és az Old Traffordon egyszer sem küldte pályára. A helyzet miatt ugyanis nagyon csalódott.

A United szombaton a Crystal Palace ellen játszik, és várhatóan a japán középpályás megint nem lesz ott a kezdőcsapatban. Ráadásul Maroune Fellaini nyári érkezésével további harc várható a középpályán, és mivel a belga játékos Moyes egyik kedvence (magával hozta az Evertontól), ez tovább nehezíti Kagava helyzetét.

A Borussia Dortmund szurkolói nyáron már indítottak egy "Szabadítsuk ki Sindzsit!"-kampányt a Twitteren, és ha a játékos a januári átigazolási időszakig is statisztaszerepbe szorul az Old Traffordon, akkor érdemi tárgyalásokra is sor kerülhet a két klub között.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
"Szabadítsuk ki Kagavát!"
A Borussia Dortmund szurkolói kampányt indítottak a német klub Twitter-oldalán "Szabadítsuk ki Sindzsit!" címmel. Sindzsi Kagava a egy évvel ezelőtt igazolt a Manchester United csapatához, ahol viszont folyamatosan mellőzik,...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Dortmund megkereste Kagavát!
A Dortmund tett egy próbát korábbi támadója, a japán válogatott Kagava Sindzsi visszacsábítására a Manchester Unitedtől - ezt nem más, mint a sárga-feketék vezetőedzője, Jürgen Klopp ismerte el újságírók előtt....
Tovább a teljes cikkhez »