Fabregast ostromolja a Barcelona

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 13. 16:11
A Barcelona nem tágít, és szüntelen nyaggatja az Arsenalt, hogy engedje el Katalóniába Cesc Fabregast. A gránátvörös-kékek első, 30 millió eurós ajánlatát visszautasították a londoniak, akik legrosszabb esetben is 45 milliót szeretnének látni csapatkapitányuk eladásából. Joan Laporta már a jövő évi elnökválasztást is szem előtt tartva igazolná le a barcelonai születésű játékost.



Zlatan Ibrahimovic után újabb világsztár akadhat a Barcelona horgára a nyáron, Cesc Fabregas ugyanis könnyen elképzelhető, hogy napokon belül megállapodik a katalán klubbal.

A gránátvörös-kékek mindent megtesznek a hőn áhított cél érdekében, bár első próbálkozásukat nem koronázta siker: 30 millió eurós ajánlatukra csípőből nemet mondott az Arsenal.

Az Ágyúsok bennfentes források szerint 45 millió alatti összeg meglobogtatása nélkül még csak a tárgyalóasztalhoz sem ülnek le, ami nem tűnik teljesíthetetlen igénynek, lévén Joan Laportának kulcsfontosságú az ász megszerzése.

A Barca elnöke jövőre ha törik, ha szakad, megújítaná tisztségét, ám legnagyobb ellenlábasa, Sandro Roselli éppen Cesc Fabregasszal kampányolna – ha addig nem húzzák ki a szőnyeget alóla…