Eto'o közel az Anzsihoz

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 9. 15:44
Már zajlanak a tárgyalások Milánóban! Hízelgő Samuel Eto'o számára az Anzsi Mahacskala érdeklődése, olybá tűnik, valóban Massimo Morattin, az Inter elnökén múlik, Dzsudzsák Balázs csapattársa lesz-e a kameruni csatár. Négy év alatt nyolcvanmillió eurót is kereshetne a kameruni világsztár.


A két klub illetékesei megkezdték a sorsdöntő tárgyalást az ügyben - írja a La Gazzetta dello Sport internetes oldala. Az Anzsi delegációja négyfős, benne a Real-legenda Predrag Mijatoviccsal! Az asztal másik oldalán Marco Branca sportigazgató, Eto'o ügynöke és természetesen Massimo Moratti ül.

Korábban három éves szerződéssel, összesen 60 millió euróval csábították Afrika legjobb csatárát, de lehet, hogy ennél messzebbre is elmennének. Eto'o le van nyűgözve, nem kizárt, hogy egy negyedik évet is bevállalna Dagesztánban.

Az Inter akár 30 millió euróval is vigasztalódhat, a pénz rendkívül jól jönne a többek között Carlos Tévezre vadászó Nerazzuriknak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Moratti: Elég jó az Anzsi ajánlata
Az Inter-elnök Massimo Moratti kedd esti nyilatkozata alapján nagyon is elképzelhető forgatókönyvnek tűnik, hogy Dzsudzsák Balázs csapatában, az Anzsi Mahacskalában folytatja Samuel Eto'o. A sportigazgató Marco Branca szerint...
Tovább a teljes cikkhez »