Eltörhetett a Fradi-játékos orra

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 9. 15:16
Nagyban készülnek NB I-es csapataink a közelgő bajnoki rajtra, kedden az Újpest és a Ferencváros is pályára lépett. Mindketten nyertek, de a zöldeknek sokba került a siker. A jelenlegi listavezető Videoton a törökországi Belekben a román Cluj csapatával játszott.


Az Újpest a Marosvásárhely csapatával játszott edzőmeccset a Fáy utcában, s bár hátrányba került, végül Tony Stokes és Barczi Dávid révén fordított.

A zöld-fehérek isei első hazai felkészülési meccsüket játszották, amelyen 3-1-re megverték a másodikligás Szolnokot. Itt is a kiscsapat került előnybe Kotulának köszönhetően, ám Paul Shaw egyenlített, az új szerzemény Anthony Elding pedig duplázott.

Az első félidő hajrájában azonban nagy árat fizetett a Fradi: Dragóner összefejelt az egyik szolnoki játékossal, az eset után mindketten a földön maradtak, a védőt le is kellett cserélni. Az első diagnózisok szerint eltörött az orra, így beszállították a kórházba.

A Videoton gólnélküli első félidőt követően 1-0-s vereséget szenvedett harmadik törökországi edzőmeccsén, az ellenfél a Bajnokok Ligáját is megjárt Kolozsvár volt.A hatodik MTK a Gyirmóttal játszott gólzáporos, 5-3-as meccset.

LABDARÚGÓ FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK:
Ferencváros-Szolnok 3-1 (2-1)
FTC: Megyeri (Haber, 46.)- Csizmadia, Dragóner (Joaquin, 41., Balog, Stockley - Rósa, Doherty (Lipcsei, 58.), Adnan (Kulcsár, 65.) - Shaw (Tóth Bence, 58.) - Ferenczi, Elding (Mamics, 80.)
Gólszerző: Shaw (29.), Elding (43., 74.), ill. Kotula (27.)
Újpest-Marosvásárhely 2-1 (1-1)
ÚJPEST: Balajcza – Dudics, Varga P., Takács, Kiss Z., – Barczi, Millar, Stokes, Tóth N., – Foxi, Simon A.

Gólszerző: Stokes, Barczi
Videoton-CFR Cluj (román) 0-1 (0-0) 
MTK-Gyirmót 5-3 (2-2)