Első sorból zuhant ki egy Ajax-szurkoló

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 27. 09:37
A tegnapi Ajax - Barcelona Bajnokok Ligája csoportmeccsen egy hazai szurkoló éppen csapata második gólját ünnepelte az első félidő utolsó perceiben, mikor kiesett a lelátón az első sorból, nagyjából hét-nyolc métert zuhant, rosszul esett, és súlyos fejsérülésekkel szállították kórházba. Fotók az esetről.


 

Danny Hoesen góljával a 42. percben már 2-0-ra vezetett az Ajax a Barcelona ellen a Bajnokok Ligájában, a nagy ünneplés azonban kis híján tragédiába fordult, mikor az egyik holland drukker kiesett a lelátó első sorából, és mintegy nyolc métert zuhant.

A lehető leggyorsabban kórházba szállították, az első jelentések szerint súlyos fejsérülést szenvedett. "Súlyos sérülésekkel szállították kórházba" - áll az Ajax Twitteren kiadott hivatalos közleményében.

Bár korábban terjengtek olyan hírek, hogy a szurkoló belehalt a sérüléseibe, a rendőrség ezt cáfolta. "Egyelőre nincsenen új hírek a szurkolóról, de az, hogy meghalt volna, nem felel meg a valóságnak."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Milan-feltámadás, Barca-blama, CFC-zakó
VIDEÓK! Nincs meg a csoportelsőség a Barcelona számára, amelyre rá sem lehet ismerni a kedd esti, amszterdami BL-meccsen, az Ajax otthonában. A katalánok védelme kétszer is kapitulált az első játékrészben, és hiába kaptak...
Tovább a teljes cikkhez »