Elbukott a Tottenham 45 milliós üzlete!

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 31. 09:48
Szenzációs ajánlatot tett a Tottenham Hotspur az Atlético Madridnak Sergio Agüeróért, ám a spanyol egyesület nem kért az angol átigazolási rekord közelében mozgó 45 millió eurós összegből - értesült a Sky Sports. A Spurs állítólag további három játékost környékezett meg sikertelenül, nem akárkiket és nem akármilyen összegekért!


Ahhoz képest, hogy Harry Redknapp vasárnap kijelentette, nem készül csatárt hozni csapatába, a londoniak értesülések szerint négy spanyol klubot is megkörnyékeztek, mégpedig nem akármilyen ajánlatokkal.

A Tottenham úgy hírlik, hogy kifizette volna a spanyol klubnak Sergio Agüero kivásárlási árát, azaz 45 millió eurót, ám az Atlético Madrid nemet mondott a lehetőségre. A játékos ugyan kérheti szerződésének felbontását, de ez esetben az összes adójárulékot neki kellene kifizetni, a Sky Sports szerint ezért nem jöhet létre a megállapodás.

Nem sokkal az ügy nyilvánosságra kerülését megelőzően Enrique Cerezo, a madridiak elnöke kijelentette, nem hajlandó elengedni legnagyobb sztárjait: „Elképzelhetetlen, hogy távozzanak, a futballisták ott játszanak, ahol szeretnének, Kun és Forlán pedig itt akar maradni. Mi pedig nem kirakodóvásár vagyunk, megtartjuk a minket jól szolgálókat."

Angol értesülések szerint a Tottenham Agüero mellett megpróbálta elhozni az Atletic Bilbaótól Fernando Llorentét 38,5 millió euróért, a Villarrealtól Giuseppe Rossit 29 millióért és a Sevillától Álvaro Negredót, de egyik kísérlete sem járt sikerrel.

A londoniak vasárnap óta eggyel kevesebb csatárral gazdálkodnak, mivel Robbie Keane a West Ham Unitedhez távozott kölcsönben a szezon végéig.