Dzsudzsák igen, Hajnal nem!

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 21. 12:09
Vasárnap beszámoltunk róla, hogy Dzsudzsák Balázs a bordáját fájlalja, ezért csak a hétfői orvosi vizsgálatok után derül ki, egyáltalán ott lehet-e a hollandok elleni Eb-selejtezőn. Nos, örömteli, hogy hivatalosan is megerősítették: a PSV magyar sztárja rendben lesz a pénteki mérkőzésre! Rossz hír viszont, hogy a húzódással küszködő Hajnal Tamás az első meccsen biztosan nem játszik. A hollandok legnagyobb hiányzója Arjen Robben lesz.


A kisebb sérüléssel bajlódó Dzsudzsák Balázst itthon megvizsgálták, és megállapították, vállalni tudja a játékot a hollandok elleni pénteki Eb-selejtezőn. A hírt az MLSZ is megerősítette: Pajor-Gyulai László sajtófőnök elmondta, a szélső bordaizom alatti zúzódást szenvedett, de vállalni tudja a játékot Hollandia ellen.

Hajnal viszont nem léphet gyepre, legalábbis az első meccsen nem. A VfB Stuttgart középpályása a jövő keddi, hollandiai „visszavágón" már minden bizonnyal pályára léphet. A játékos helyére az eddigi vésztartalékot, a győri Koltai Tamást hívta be a keretbe a kapitány.

Az ellenfélnél egyelőre az biztos, hogy Arjen Robben és Theo Janssen nem szerepel a mieink ellen a Puskás Ferenc Stadionban. A Bayern szélsője ágyékproblémákkal küzd, a Twente középpályása pedig a vasárnapi duplája után ütötte meg a térdét.   

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Bordájával bajlódik Dzsudzsák Balázs
Kiújult a Rangers elleni bordasérülése Dzsudzsák Balázsnak vasárnap, aki ugyan végigjátszotta az Utrecht ellen 1-0-ra megnyert bajnokit, de a hétfői Telkiben sorra kerülő sajtótájékoztatón nem lesz ott....
Tovább a teljes cikkhez »