Dubajba igazolt az aranylabdás legenda

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 2. 12:11
A dél-afrikai világbajnoksággal zárult Fabio Cannavaro pályafutásának érdemi szakasza, lévén elhagyja a Juventust. A 2006-ban világbajnok és aranylabdás védő az Egyesült Arab Emírségekben, az Al-Ahliban folytatja és zárja le sikerekben gazdag karrierjét. Az olasz válogatott játékosa két évre kötelezte el magát a dubaji klubhoz.


Így múlik el a dicsősége! Cannavaro először a Real Madridból kopott mi, mostani döntése pedig azt mutatja, már a Serie A-hoz sem érez elég erőt és motivációt. Pedig valószínű, hogy az olasz bajnokság valamelyik középcsapatában talált volna még helyet magának, ha már a Juventushoz nem érezte elég fittnek magát…

A 132-szeres válogatott 36 éves védő szinte bizonyosan visszautasíthatatlanul kedvező anyagi ajánlatot kapott Dubajból, másként nehezen magyarázható a dubaji kaland.

„A klub történetének egyik legfontosabb megállapodását kötöttük meg. Cannavaro hatalmas tudással és tapasztalattal rendelkezik. Egyike a világ legjobb védőinek” – jelentette ki az Al-Ahli elnöke, Abdullah Al-Naboda.

Fabio Cannavaro profiként a Napolit, a Parmát, az Internazionalét, a Real Madridot és a Juventust erősítette.