Drogba: Nem vagyok színész!

Szerző: SHLétrehozva: 2012. május 18. 20:15
Didier Drogba, a Chelsea elefántcsontparti csatára a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntő után kapott hideget-meleget a színészi teljesítménye miatt, most pedig a Bayern München edzője találta meg. A támadó nem érti. Tényleg nem.


 

Az angol média még gondosan ki is számolta hogy Drogba a Barcelona elleni első BL-elődöntő mérkőzésen hat és fél percet töltött a földön fekve, ami egy kilencven perces meccsen szép teljesítmény.

Most a szombati BL-döntő előtt Jupp Heynckes-től, a Bayern München vezetőedzőjétől kapta meg a magáét.  A tréner a sajtótájékoztatón elejtett egy megjegyzést, miszerint Drogba néha túljátssza kicsit a dolgokat, majd - hogy a közönség biztosan értse - hozzátette: "Időnként fantasztikus színész a pályán."

A Bayern München sajtósai szerint persze félrefordítás történt, hiszen Heynckes valójában "előadóművészt" mondott - magyarázták. A nyilatkozat mindenestre már kiment úgy, ahogy eredetileg megfogalmazták, azaz a "színész" szóval.

"Amennyire én tudom, nem vagyok az - reagált az ellenfél trénerének jellemzésére Drogba, majd kissé zavartan megismételte: - Ó, nem, nem hiszem, nem, nem, nem. A Bayernnek remek és tapasztalt menedzsere van, tiszteljük őt, ennyit mondhatok."

A Bayern München - Chelsea Bajnokok Ligája-döntő szombart este 20.45-kor kezdődik a müncheni Allianz Arénában.