Di Caniónak 2 meccse van, vagy kirúgják

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 22. 12:49
Paolo Di Caniót annyira ünnepelték az előző szezonban, miután bent tartotta a Premier League-ben a Sunderland csapatát, mint amennyire elégedetlenek vele mostanában. A csapat öt forduló után egy pontot szerezve sereghajtó a tabellán, az olasz edző pedig ultimátumot kapott: két meccse van bizonyítani, különben egy honfitársa jön a helyére.


 

Az angol élvonalban épphogy bennmaradt Sunderland borzalmasan kezdte a 2013/2014-es szezont, eddig kikapott a West Bromwich Albion, az Arsenal, a Crystal Palace és a Fulham csapataitól, valamint van egy döntetlenje a Southamptonnal. Ez nagyon sovány teljesítmény, amivel a csapat sereghajtó a Premier League-ben.

A klub elnöke, Ellis Short ezért ultimátumot is adott a klub menedzserének, Paolo Di Caniónak, hogy ha az elkövetkezendő két meccsen nem mutat fel eredményt, akkor repül a kispadról. Márpedig a következő két fordulóban a Liverpool FC (szept. 29.) és a bajnoki címvédő Manchester United (okt. 5.) lesz a gárda ellenfele.

"Felelősségteljes ember vagyok - mondta az olasz tréner. - Meg akarom mutatni, hogy én sosem adom fel. Hiszek abban, amit csinálok." Ha mégsem sikerülne neki, akkor a hírek szerint már ott toporog mögötte honfitársa, Roberto Di Matteo, akit 2012-ben rúgtak ki - kicsit talán elhamarkodottan - a Chelsea éléről.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Di Canio: Gyerünk, állítson ki!
Paolo Di Canio, az angol élvonalbeli Sunderland labdarúgócsapatának olasz vezetőedzője maga kérte a játékvezetőt, hogy állítsa ki a vendég Arsenal elleni szombati bajnoki mérkőzésen....
Tovább a teljes cikkhez »