Bódi Sylvi majd' kiugrott a bőréből

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 27. 19:55
Egy sportőrült modell, aki ráadásul debreceni születésű. Nem is kell tehát nagyon meglepődni, ha Bódi Sylvi végigkövette hazánk újkori hőseinek fantasztikus menetelését. A csinos hölgy a SportHirado.hu érdeklődésére elárulta, ugrált örömében, amikor Bodnár Lászlóék kiharcolták a Bajnokok Ligája főtáblájára jutást. Nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, sokan együtt örültek volna a szépséggel.


Már nemcsak a férfiak, hanem a hölgyek körében is közkedveltté vált a labdarúgás. Hazánkban azonban ezúttal nem a jóképű, kisportolt játékosok miatt lett ismét népszerű ez a remek játék, hanem egy csapat miatt. Egy nem is akármilyen csapat miatt. A Debrecen történelmi sikerét ugyanis csak az nem látta vagy követte figyelemmel, aki nem akarta. Márpedig ilyen embert mostanság keveset találunk Magyarországon.

A zöldségestől kezdve a fodrászig mindenki Varga Józsikáról és az ő szemet gyönyörködtető góljairól beszél - és nem csak Debrecenben! Most mindenki odavan értük, hát még azok, akik hajdúsági kötődésűek. Ilyen Bódi Sylvi is, kis hazánk egyik szeme fénye.

„Páros lábbal ugráltam örömömben - mondta honlapunknak a férfiakat nyálcsorgatásra késztető modell. - Büszke vagyok a srácokra, történelmi sikert értek el. Én elsősorban a televízióból követtem a mérkőzéseket, de előfordult, hogy sikerült kijutnom az egyik találkozóra."

A gyönyörű hölgy hozzátette, még a sorsdöntő visszavágó előtt együtt járta be a Puskás Ferenc Stadion gyepét Dombi Tiborral és Kiss Zoltánnal, a Loki két meghatározó játékosával. 

„Hihetetlen élmény ez, nagyon nagyon örülök ennek az eredménynek" - folytatta Sylvi, majd visszakérdezett. „Most ért véget a sorsolás? Mondd gyorsan, kiket kaptunk?" A választ (Liverpool, Fiorentina, Lyon) követően sem tört össze a futballőrültté lett hölgy, örök optimizmusával csak reményét fejezte ki a minél jobb eredményért. 

Valószínűsíthető, ha Bódi Sylvihez hasonló lányokkal telik majd meg rendszeresen a Puskás Stadion, akkor még több érdeklődő akadhat a Loki meccsein.