BL: Nyert, de csoda kell a Rubinnak

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 24. 20:19
VIDEÓ! Szoros győzelmének köszönhetően életben tartotta továbbjutási esélyeit a Rubin Kazany, amely a labdarúgó Bajnokok Ligája D-csoportjában a Koppenhágát verte meg 1-0-ra. A meccs egyetlen találata Christian Noboa nevéhez fűződik: az ecuadori gólfelelős az első félidő végén tizenegyesből talált be a dán kapuba (Grönkjaer kezezett), ezzel az utolsó fordulóra halasztotta a döntést. Az oroszok számára apró, de nem megoldhatatlan bökkenő: Barcelonában kellene nyerniük.


LABDARÚGÓ BAJNOKOK LIGÁJA, D-CSOPORT, 5. FORDULÓ:
RUBIN KAZANY - FC KÖBENHAVN 1-0 (1-0)
Kazany, Centralnij, vezette: Martin Atkinson (angol).
RUBIN: Rizsikov - Kalesin (Szalukvadze, 85.), César Navas, Bocchetti, Ansaldi - Rjazancev, Noboa, Natcho, Kaszajev (Bisztrov, 69.) - Gökdeniz, Kornyilenko (Medvegyev, 81.). Vezetőedző: Kurban Berdijev.
(kispad: Araluszkisz, Kuzmin, Bisztrov, Szalukvadze, Baljajkin, Megvegyev)
FC KÖBENHAVN: Wiland - Pospech, Zanka, Antonsson, Wendt - Bolanos, Kvist, Claudemír, Vingaard (Zohore, 73.) - N'Doye, Grönkjaer. Vezetőedző: Stale Solbakken.
(kispad: Christensen, Santin, Larsson, Kristensen, Zohore, Oviedo, Delaney)
Gólszerző: Noboa (45. - 11-esből)
Sárga lap: Rjazancev (42.), Kalesin (79.), ill. Bolanos (10.), Wendt (72.)

Tavaly egyszer már sikerült, akkor 2-1-re győztek a tatárok Katalóniában: ez kellene most is, már ha tovább akarnak jutni a sorozat legjobb 16 csapata közé. Ehhez viszont az is kell, hogy az utolsó kanyarban odahaza csússzon ki a Köbenhavn a Panathinaikoszt vendégül látva.

Csak emlékeztetőül: Athénban a dánok nyertek 2-0-ra...

NOBOA GÓLJA:


 

A csoport állása:
1. Barcelona 4 9-3 8
2. FC Köbenhavn 5 4-4 7
3. Rubin Kazany 5 2-2 6
4. Panathinaikosz 4 1-7 2