Binder jelentette a különbséget Cegléden

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 8. 15:40
Ciprian Binder duplájával fordított és nyert 2-1-re a Kazincbarcika együttese a Cegléd ellen a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 14. fordulójában. Az első félidőben még vezettek a hazaiak, ám a második részben a román támadó öt perc alatt a vendégek javára alakította az eredményt.


Az első helyzetet a nyolcadik perc elején jegyezhették fel a kilátogatók, akkor a hazaiak részéről Horváth Dávid veszélyesen kanyarodó szögletébe a vendégek kapusa csak beleérni tudott, a lelassuló és a gólvonal előtt pattogó labdára azonban nem érkeztek hazai támadók.

 

A 28. percben a hazaiak térfelének közepéről végzett el szabadrúgást a vendégcsapat, Olasz Dénes közeli fejese azonban a kapu közepében álló Sánta ölébe hullt.

 

LABDARÚGÓ NB II KELETI CSOPORT, 14. FORDULÓ:
Restart- Ceglédi VSE - Kazincbarcika 1-2 (1-0)
Cegléd, Malomtó szél, 450 néző. Vezette: Bendik Gábor - Szűts G., Kulcsár J.
CEGLÉD: Sánta – Miklósvári, Buzás, Villányi, Kenderes – Tóth A.(Juhász 59.), Fehér, Szabó, Selei (Lendvai 72.), – Horváth, Medgyesi. Vezetőedző: Soós Imre.
KAZINCBARCIKA: Botló – Hanász, Bányai, Kovács, Sebők – Debreceni, Kerékgyártó, Olasz, Kerekes (Pintér 90.) – Romhányi (Zimányi 55.), Binder. Vezetőedző: Koleszár György.
Gólszerzők: Selei (38.) ill. Binder (78., 83., az elsőt 11-esből).
Sárga lapok: Villányi (43.), Miklósvári (78.), Buzás (85.) ill.Olasz (51.), Zimányi (87.)

Támadásban maradt a Barcika, és néhány pillanattal később Ciprian Binder törhetett kapura, de hosszan szöktette magát, és a labda a jó ütemben kilépő Sánta zsákmánya lett.

 

A 38. perc meghozta a hazaiak számára a vezetőgólt: Medgyesi beadását követően Búzás lőtt kapura, és a hálóőrön felpattanó labdát közelről Selei fejelte a hálóba (1-0).

 

A második félidő első helyzetére a 67. percig kellett várni, amikor Medgyesi beadását Selei perdítette kapura, de a lassú labdát kivágták a vendégvédők.

 

Az utolsó negyedóra legelején Olasz tört be a 16-oson belülre, majd elesett Miklósvári mellett a játékvezető pedig 11-est ítélt. Binder állt a labda mögé és a jobbra mozduló kapus mellett a kapu bal oldalába lövi a vendégek egyenlítő gólját (1-1).

 

A gól után támadásban maradt a KBSC, a 83. percben Binder 14 méterről Sánta fölött a hazai kapuba emelte a vendégek vezető gólját (1-2).

 

A hátralévő időben a hazaiak mindent egy lapra feltéve rohamoztak, eltalálták a kapufát, Botlónak többször kellett bravúrral védenie, de az egyenlítést nem sikerült kiharcolni.

EDZŐSZEMMEL:
Soós Imre: Csodálkozom a kollégám nyilatkozatán, mert még a 90. percben is azt kiabálta a játékvezetőknek, hogy nem értenek hozzá. Sok mindent megéltem már, de hogy valaki egy meccset így elcsaljon azt nem.
Koleszár György: Kitűnő játékvezetés mellett úgy érzem a mérkőzés összképe alapján megérdemelt győzelmet arattunk.