Benítez: Én csak a klub jövőjét nézem!

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 3. 21:30
Angol sajtóhírek szerint a következő szezontól az Ajax Amsterdam mestere, Martin Jol lehet Rafa Benítez utódja Liverpoolban. A spanyol szakember ezen a héten ül le tárgyalni a klubvezetőkkel, s azt ígéri, mindvégig szem előtt tartja majd a Vörösök érdekeit.


Régóta téma már az európai sajtóban, hogy Benítez a nyáron elhagyja az Anfield Roadot, mégpedig a Juventus kedvéért. Az ügy előreladottságáról árulkodhat, hogy már utódlása a téma Nagy-Britanniában.

Martin Jol lehet a befutó. A holland edző ebben a szezonben az Ajaxot dirigálta, több mint száz gólig jutott a szezonban a gárda, de ez sem volt elég a bajnoki címhez, amit Steve McClaren halászott el előle a Twentével.

"A Liverpool az egyik legnevesebb futballklub Európában, nagyon megtisztelő, hogy az én nevem is felmerült velük kapcsolatban" - nyilatkozta Jol a The People-nek.

Rafa Benítez ezen a héten ül le tárgyalni Martin Broughton klubvezetővel, addig semmi konrétumot nem árult el a folytatással kapcsolatban.

"Mindenki azt kérdezi, hol fogok dolgozni a jövőben, de most a klub jövője a fontosabb. Még semmit sem tudok mondani. A csapatnak rengeteg befektetője van, tőlük is függ az edző személye."