Az MU nem akarja elveszteni új sztárját

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 7. 12:50
A Manchester United hosszú távú szerződéssel és kiemelt fizetéssel győzné meg Adnan Januzajt arról, hogy meghosszabbítsa idény végén lejáró szerződését.


 

A 18 éves belga szombaton szerepelt először bajnokin a Manchester United kezdőcsapatában, nem is akárhogyan: duplájával sikerült fordítani és nyerni Sunderlandben.

Az Old Traffordon máris csodagyerekként emlegetik, nem csoda, hogy egyhamar nem akarnak túladni rajta – szerződése viszont az idény végén lejár.

A hírek szerint minél előbb meg akarják győzni a maradásról, ennek elősegítésére kulcsjátékosokat megillető, heti 60 ezer fontos fizetést ígérnek ki.

Wayne Rooney sem bánná, ha Januzajjal egy csapatban szerepelhetne a következő években.

„Hatalmas az önbizalma. A fiatal játékosok zöme kissé visszahúzódó, félénk, de vele nem ez a helyzet. Tisztában van a képességeivel, rengetegszer kéri a labdát, minden képessége megvan, hogy nagy játékos legyen” – méltatta Wayne Rooney.

„Kiváló labdarúgó, nagyon nehéz megállítani – így a menedzser, David Moyes. – Emlékszem arra, amikor Wayne bemutatkozott, Adnan megüti azt a szintet. Gólerős, rendkívül jól bánik a labdával, de vigyáznunk kell arra, hogy két lábbal a földön maradjon.”