AVB-t nem lepte meg Di Matteo menesztése

Szerző: SHLétrehozva: 2012. november 22. 16:56
Az angol futball szereplői nehezen ocsúdnak fel a BL-győztes Chelsea-menedzser Roberto Di Matteo menesztése után, most csokorba szedtük az elmúlt 36 óra legérdekesebb reakciót. Van olyan, aki iróniával fogadta a hírt, és olyan is, akit egyáltalán nem lepett meg az.


Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere: "Megdöbbentem. Nehéz helyzetben kapta meg a stafétát, megnyerte a BL-t és az FA-kupát, ebben a szezonban nem hagytak neki elég időt arra, hogy bizonyítson. Szomorú hír, szerintem nagyon fontos a lojalitás, ha egy klub kinevez egy edzőt, akkor tartson is ki mellette."

Rio Ferdinand, az MU középhátvédje: "Wow, kirúgták a Chelsea menedzserét! Egy kicsit későn írok, de ez őrület! Nem szabad lebecsülni, milyen sokat jelent egy klubnál a folytonosság, ezt sokszor elfelejtik, amikor a Manchester Unitedről beszélnek."

Joey Barton, a Marseille fenegyereke: "Tényleg mindenki ennyire meglepődött, hogy Chelsea-ovics megszabadult a legújabb játékszerétől? Végül is, miért ne javítaná meg akkor is, ha nem tört el?"

Tony Cascarino, a Chelsea korábbi csatára, a Times szakértője: "3-0-ra veszített a Chelsea, de ez a három lehetett volna öt vagy hat is. Ez már gond. Ilyen vereségek után elkerülhetlen az, ami most bekövetkezett."

Juan Mata, a Chelsea támadója: Játékosként legenda volt, menedzserként megnyertük az első BL-t vele. Nem felejtünk, sok sikert, Robbie!

André Villas-Boas, a Chelsea korábbi, a Tottenham jelenlegi menedzsere: "Nem lepett meg, a Chelsea-nél nem is számít rendkívüli hírnek egy edző menesztése."