Arsavin: Megyek a Barcához Clichyvel

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 3. 16:11
Andrej Arsavin újabb nyilatkozattal botránkoztatta meg az Arsenal szimpatizánsait: az orosz középpályás kijelentette, minden vágya, hogy a nyáron Barcelonába szerződjön, és Gael Clichy is vele tart. A támadó tulajdonképpen elbúcsúzott Londontól.


 

Andrej Arsavin a múlt héten lenyilatkozta az orosz Szport-Ekszpressznek, pályafutása csúcsa lenne, ha a Barcelonában futballozna, és bízik benne, mielőbb eljön a várva várt pillanat.

A középpályás később azzal védekezett, félrefordították a szavait, bezzeg ha angol lapnak nyilatkozik, ilyen nem fordul elő. Már csak ezért is nehezen magyarázza meg azt, amit a People magazinnak kotyogott ki.

„Barcelonába igazolok a nyáron” – jelentette ki kerek-perec az orosz, aki hozzátette: gyermekkori vágya, hogy Spanyolországban játsszon.

Arsavin komolyan fájlalja, hogy korábban érdeklődött iránta a Barca, ám végül nem valósult meg az üzlet. De ezúttal még csak nem is egyedül menne.

„Jól tudom, hogy Gael Clichy hozzám hasonlóan szívesen futballozna a katalánoknál, és örömmel dolgozna ott velem.”

Az orosz elmondta, nem zavarná, hogy Xavival és Andrés Iniestával kellene megküzdenie a csapatba kerülésért, egy ilyen nívójú klubnál ugyanis semmit sem adnak ingyen.