A szomszédba érkezik nyáron a Barca!

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 23. 15:27
Véglegesítették a Barcelona 2011-es előszezonjának programját, amely „magyar szempontból" nem sikerült rosszul. A spanyol bajnok Német- és Horvátországban vendégeskedik, mielőtt két sztárcsapattal mérkőzik meg a tengerentúlon.


A katalánok sajtófőnöke, Toni Freixa csütörtökön jelentette be a 2011/12-es szezon előtti túra állomásait, amely becslések szerint 6,2 millió eurós bevételt hoz a klub konyhájára.

A gránátvörös-kék topcsapat az idén Ázsiában, illetve az elmúlt két év gyakorlatához hasonlóan az Egyesült Államokban járt, a jövő évi programban csak az amerikai kirándulás maradt benne.

A helyi szurkolók két igazi csemegére számíthatnak, hiszen Washingtonban a Manchester United ellen lépnek pályára, majd Miamiban augusztus elején az AC Milan lesz az ellenfél.

A magyar szurkolók legnagyobb örömére a Barcelona két találkozót játszik júliusban az Audi-kupán a nem túl távoli Münchenben, majd július 25-én a horvát turistaparadicsomban, Splitben vendégeskedik. A riválisok kilétét egyelőre homály fedi.

A BARCELONA JÖVŐ NYÁRI TÚRÁJÁNAK PROGRAMJA:
július 21-22. Audi-kupa München
július 25. barátságos mérkőzés Split
július 30. Manchester United-Barcelona Washington
augusztus 3. AC Milan-Barcelona Miami
augusztus 6. America of Mexiko-Barcelona Dallas

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Megérkezett a Barcelona új szerzeménye
Csütörtökön délben landolt Barcelonában az új szerzemény, a PSV Eindhoventől igazolt Ibrahim Afellay. A holland válogatott középpályás a nap folyamán véglegesíti szerződését, hivatalos bemutatására 16 órától kerül sor....
Tovább a teljes cikkhez »