A Palermo nem Balotellire költi millióit

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 23. 13:51
A mindig beszédes Maurizio Zamparini Javier Pastore távozása után is talált magának témát, mégpedig kizárta azt, hogy a befolyt 43 millió euró egy részét Mario Balotellire költse a Palermo.


A szicíliai születésű botrányhős még nem kapott szerepet ebben a Premier League-idényben, így felmerült a pletyka, hogy az átigazolási piac hajrájában esetleg hazatérne.

Erre tett rá egy lapáttal maga a csatár a La Gazzetta dello Sportnak: „Tudják, hogy hol szeretnék játszani? Palermóban. Mindig napos és amúgy is egy szép hely, imádom!"

Erre reagált most a szicíliaiak elnöke feltéve a költői kérdést: „Gondoljanak bele, hogy mennyit küzdöttük Pastore átigazolási ügyével, akkor mégis mennyit kellene Balotellivel?"

„Ő egy Juventus, Milan, Inter kaliberű játékos, de még nekik is gondjuk lenne állni azokat a pénzügyi költségeket, amelyeket a Manchester City biztosít, nehogy a Palermónak."

Azért, hogy ne szomorodjanak el teljesen Palermóban, Zamparini még három új játékost ígért az átigazolási piac augusztus 31-i zárása előtt.