„A Lyon továbbjut, nincs mese"

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 14. 17:01
A Lyon túl akarja élni a csoportkört, és vezetőedzője nem kételkedik benne: tovább is jutnak! Claude Puel szerint nemhogy gyengült csapata, hanem épp’ ellenkezőleg, erősödött a nyáron, így nem túl merész célkitűzés a csoportból való továbblépés.



Noha Juninho Pernambucano és Karim Benzema is távozott a nyáron Lyonból, Claude Puel nem gondolja, hogy a két klasszis űrt hagyott volna maga után, sőt!

„Lisandro López, Michel Bastos, Aly Cissokho és Bafétimbi Gomis is hatalmas erősítést jelent számunkra, velük versenyképesebbek leszünk, mint voltunk az előző szezonban” – nyilatkozott optimistán a vezetőedző a Le Progres francia lapnak.

„A célunk világos a BL-ben: be kell jutnunk a csoportkörbe. A támadójátékunk rendkívül hatékony, emellett hátul is megálljuk a helyünket, így azt hiszem, reális elvárás a csoportból való továbblépés.”

A francia együttes a Fiorentina ellen kezdi meg szerdán menetelését az első számú európai klubsorozatban, majd szeptember 29-én a Debrecen vendége lesz a Puskás Ferenc Stadionban. A csoport negyedik tagja a Liverpool.