A bokszlegenda Adebayor védelmére kelt

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 16. 16:56
Ricky Hatton is megszólalt az Adebayor-ügyben: a hatalmas Manchester City-rajongó hírében álló bokszoló noha elismeri, nem volt túlzottan sportszerű a togói gól utáni ünneplése és egyéb megmozdulásai az Arsenal elleni rangadón, ennyi érzelemnyilvánítás szerinte még belefér a futballba.


Emmanuel Adebayor gólja mellett szokatlan ünneplésével és durva belépőivel is felhívta magára a figyelmet volt csapata, az Arsenal elleni Premier League-mérkőzésen, amiért az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) négymeccses büntetést is kiróhat a Manchester City csatárára.

A klub természetesen tiltakozik a várható eltiltás ellen, és az Égszínkékek lelkes rajongója, az ökölvívó Ricky Hatton is Emmanuel Adebayor védelmére kelt.

„Sajnos nem a helyszínen, csupán a tévé képernyője előtt izgultam végig a találkozót egyéb elfoglaltságaim miatt, de számomra egyértelmű: Adebayor nem volt más, mint pajkos, semmi egyéb – mondta a legenda. – Persze nem volt szép tőle, hogy az Arsenal-szurkolók előtt ünnepelt, és néhány szerelése is súrolta a sportszerűség határát, de ezt tudjuk be felfokozott idegállapotának.”

„Sokan azon a véleményen vannak, csak a pénz miatt igazolt Adebayor a Cityhez, frusztráltsága valószínűleg ebből adódik. Hihetetlen feszültségben lépett pályára, várható volt, hogy egyszer csak előtörnek belőle az érzelmek. Ez a pillanat a gólnál jött el.”