A Bayern is kopogtathat Reusnál

Szerző: SHLétrehozva: 2014. október 20. 21:09
A Bayern fontolgatja, hogy ajánlatot tesz jövőre Marco Reusért, a Borussia Dortmund 25 éves támadó középpályásáért - erre Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern ügyvezetője utalt hétfőn újságírói kérdésre. Götze és Lewandowski után újabb sztárt édesget el a riválistól a rekordbajnok?


"Ajánlatot teszünk-e Reusért? Őszinte leszek, ezt a kérdést nyugodtan, zárt ajtók mögött tárgyaljuk meg a vezetőséggel, csak aztán határozunk.

A játékos kivásárlási ára ismert, a többi nyilván elsősorban rajta múlik" - mondta a sportvezető a kickernek egy nappal azt követően, hogy Mario Götze úgy nyilatkozott, örülne, ha Reus is követné a példáját, és a Dortmundtól a Bayernhez igazolna.

Reus a nyáron visszautasította a BVB szerződéshosszabbítási ajánlatát, de a sárga-feketék ezzel együtt sem tettek le arról, hogy maradásra bírják.

Ha ez mégsem sikerülne, abban az esetben a jelenlegi idény végeztével hatalmas küzdelem kezdődhetne a sztárklubok között Reus kegyeiért. Ebbe a harcba többek között a Barca, a Liverpool, az MU és a City is becsatlakozhatna.

Reus aktuális szerződése 2016 júniusában jár le, kivásárlási ára 25 millió euró.