A Barca 30 milliót szánt Varane-ra?

Létrehozva: 2013. június 12. 15:07
Tagadta a frissen napvilágot látott pletykákat a Barcelona szóvivője, miszerint sikertelenül próbálták leigazolni a Real Madridban kikötött és a jelen idényben befutott Raphael Varane-t. Nem egykor, hanem a hetekben!


A TV3 értesülése szerint a spanyol bajnok készen állt megtámadni a nagyszerű idényt futó 20 éves francia 30 millió eurós kivásárlási árát, felvették a kapcsolatot a játékossal, azonban nemleges választ kaptak tőle. Itt bukott el a vételár kifizetése esetén akár sikeresnek is tekinthető hadjárat, így azonban más lehetőségek után kell nézniük.

A szenzáció szagú hírt azonban gyorsan tagadta a klubot képviselő Toni Freixa: „Nem, a Barcelona nem próbálta meg szerződtetni Varane-t" – jelentette ki a szóvivő, de ettől a háttérben még nyugodtan bármi történhetett.

Ami biztos, hogy a gránátvörös-kékeknek egy, de inkább két meghatározó középső hátvédre van szükségük a nyáron, mert Gerard Piquének nincs megfelelő társa, Carles Puyol sokat sérült és már 35 évesen nem az igazi.

Éppen emiatt a sajtóban szinte naponta látnak napvilágot pletykák, így Vincent Kompany, Mats Hummels, David Luiz és Thiago Silva neve is felmerült, most pedig bedobták a jövő nagy tehetségét is, biztos, ami biztos.