21 millióra büntethetik a Man. Unitedet

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 14. 12:22
Minden valószínűség szerint súlyos árat kénytelen fizetni a Manchester United, amiért Sir Alex Ferguson továbbra sem hajlandó szóba állni a BBC munkatársaival.


A menedzser 2004 óta nem beszél a televíziós társasággal, miután egy dokumentumfilmben fia (Jason) játékosügynökként a Vörös Ördögökhöz fűződő viszonyát boncolgatták.

Eddig nem ütközött akadályba a szakember bojkottja, ám az idei szezontól életbe lépő új szabályok szerint a klubok menedzsereinek kötelező részt venni a mérkőzések előtti és utáni sajtótájékoztatókon, ahol a Premier League sajtópartnereinek (így a BBC-nek is) nyilatkoznak.


Aki kihagyja a találkozókat, alkalmanként 20 ezer font büntetést fizet, elméletileg így a gyárvárosiaknak 13 forduló után 260 ezer lenne a tartozása, amiért Ferguson sosem állt szóba a nemzeti csatornával, de a Daily Mail szerint megúszhatják 65 ezer fonttal (21 millió forinttal).

Persze ha folytatódik a mellőzés, akkor további büntetések várhatók, bár a lap úgy tudja, Sir David Richards, a PL első embere tárgyalásokat kezdett David Gillel (a Manchester United ügyvezetőjével), a  az ellentét elsimítása érdekében.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
MU: sírból az „ezredik” döntetlenért
A Manchester United kétgólos hátrányból feltápászkodva döntetlent ért el az Aston Villa vendégeként a Premier League 13. fordulójának nyitó mérkőzésén. A birminghamiek gól nélküli állásnál kétszer is a kapufát találták el, és ha...
Tovább a teljes cikkhez »