Terry lett a legjobb csere!

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 25. 06:43
Jason Terry, a Dallas klasszisa lett a legjobb hatodik ember, azaz a legjobb cserejátékos az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) alapszakaszában. Ami a rájátszást illeti, a Cleveland megnyerte harmadik mérkőzését is a Detroit Pistons ellen, így már csak egy siker hiányzik a söpréshez. Hazai pályán nyert a Houston és a Philadelphia is.


 

Jason Terry lett a legjobb! Mármint a legjobb cserejátékos ebben az idényben. A Dallas Maverick klasszisa annak ellenére, hogy általában a padon kezdi a mérkőzéseket, mégis csapata egyik legjobbja. Ezt mi sem bizonyítja jobban annál, hogy „tartalék” létére meccsenként átlagban harmincnégy percet tölt a pályán – nála csak Dirk Nowitzki és Jason Kidd van többet a parketten -, és ezidő alatt 19,6 pontra volt képes.

LeBron James mindössze egyetlen gólpasszra volt attól, hogy tripla-duplát érjen a a Detroit elleni harmadik meccsen. A klasszis ugyanis huszonöt pontja és tizenegy lepattanója mellett kilenc asszisztot osztott ki. Mivel a Cleveland sztárja ezzel győzelemre vezette együttesét, így a gárda összetettben 3-0-ra vezet, és ha megnyeri a következő meccset, akkor kisöpri a Pistonst a playoffból.

Dwight Howard harminchat pontja elenére az Orlando vereséget szenvedett Philadelphiában.

ÉSZAK-AMERIKAI PROFI KOSÁRLABDALIGA (NBA), RÁJÁTSZÁS:
KELETI FŐCSOPORT
Detroit Pistons–Cleveland Cavaliers 68–79
A párharc állása: 3-0 a Cleveland javára
Philadelphia 76ers–Orlando Magic 96–94
A párharc állása: 2–1 a Philadelphia javára
NYUGATI FŐCSOPORT
Houston Rockets–Portland Trail Blazers 86–83
A párharc állása: 2–1 a Houston javára