Rutinos klasszis igazolt Fehérvárra

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 20. 14:45
Bódi Ferenc személyében rutinos játékost igazolt az Albacomp férfi kosárlabdacsapata - tette közzé a fehérvári klub hivatalos weboldala. Az elmúlt két esztendőben a Dombóvárban szereplő klasszis korábban már játszott a kék-fehérek színeiben.


"Jó ajánlatot kaptam Fehérvárról, nem volt kérdés, hogy elfogadom. Nem volt könnyű dolgunk idén Dombóváron, az előző szezonhoz képest most nem voltak sztárlégiósaink, de bírtuk a nyomást és nagy harcra kényszerítettük ellenfeleinket. Nekem is jól ment, remélem, a folytatásban az Albacompban is tudok hasonló szezont produkálni. A szurkolókkal Fehéváron nagyon jó volt a kapcsolatom, bízom benne, ismét szeretettel fogadnak - nyilatkozta az Albacomp régi-új bedobója.

Azzal, hogy a következő szezontól minden csapatban minimum két hazai játékosnak a pályán kell lennie, fontos szerep juthat a korosabb, rutinosabb játékosoknak is.

Ami még jó hír az Albacomp fanatikusainak, hogy három főtámogató is az együttes mellett marad. Az önkormányzat, az Albacomp és a Nestlé is úgy gondolja, érdemes még pénzt fektetni Hanga Ádám és társai játékába.