Ők tehetik szebbé a férfi kosárlabdánkat

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 8. 14:35
Mészáros Lajos, a férfi kosárlabda-válogatott szakmai igazgatója megnevezte azt a tizenhat játékost, akikkel nekivág majd az augusztusban kezdődő Európa-bajnoki pótselejtezőknek. A listán több, korábban már a csapatba követelt tehetség neve is szerepel. Többek között az Albacomp óriási ígéretnek tartott kosarasa, Hanga Ádám vagy Vojvoda Dávid, a Kaposvár hátvédje is tétmeccseken mutathatja majd meg, hogy mit tud.


A bajnok Atomerőműből kettő, míg az ezüstérmes Pécs együtteséből csak egy játékos került be a keretbe. A válogatott június 29-én, Bükön kezdi meg a felkészülését az augusztus 5-én kezdődő Eb-pótselejtező sorozatra. Az első meccset Ukrajna ellen vívja a csapat Szombathelyen.

A KERET:
Fodor Márton (Szolnoki Olaj), Kiss Kornél (Kaposvár), Németh István (klub nélküli). Hanga Ádám (Albacomp), Horváth Ákos (Kecskemét), Kiss Zsolt (Atomerőmű SE), Vojvoda Dávid (Kaposvár), Kámán Tamás (Zalakerámia), Bódi Ferenc (Albacomp), Körtélyesi Gergely (Atomerőmű SE), Tóth Norbert (PVSK), Horváth Zoltán (Falco), Lóránt Péter (Burgos), Farkas Attila (Nyíregyháza), Báder Márton (Hemofarm Vrsac), Trepák Zoltán (Zalakerámia)