Mit keresett Anthony a Celtics-busznál?

Szerző: SHLétrehozva: 2013. január 8. 09:50
A gólpasszkirály Rajon Rondo nélkül is nyerni tudott a Boston Celtics a Madison Square Gardenben, ezzel alaposan orrára koppintott a titkon a bajnoki címben reménykedő New York Knicksnek. A parázs hangulatú, kemény párharcokkal tarkított mérkőzésen Kevin Garnett és Carmelo Anthony többször is összekülönbözött egymással, és a párbaj a pályán kívül is folytatódhatott volna. A rendőrségnek kellett közbeavatkoznia, és elküldenie a bostoni csapatbusz közeléből Anthonyt, akinek ezen a játéknapon húsz ponttal kellett beérnie.


CARMELO ANTHONY MEGVÁRTA VOLNA A CSAPATBUSZNÁL KEVIN GARNETTET

KNICKS-CELTICS, A HAJRÁ ÖSSZEFOGLALÓJA

NBA, HÉTFŐI JÁTÉKNAP, EREDMÉNYEK
Washington Wizards-Oklahoma City Thunder 101-99
New York Knicks-Boston Celtics 96-102
Chicago Bulls-Cleveland Cavaliers 118-92
New Orleans Hornets-San Antonio Spurs 95-88
Utah Jazz-Dallas Mavericks 100-94
Sacramento Kings-Memphis Grizzlies 81-113
Portland TrailBlazers-Orlando Magic 125-119 - hosszabbítás után

MEGVAN AZ NCAA BAJNOKA
Az Alabama Crimson Tide nyerte az egyesült államokbeli egyetemi amerikaifutball-bajnokságot (NCCA), miután a nagydöntőben, az úgynevezett BCS Championship találkozón 42-14-re legyőzte a Notre Dame Fighting Irish együttesét.

Az Alabama ezzel az első csapat lett a BCS Championship 1998-as bevezetése óta, amely megvédte címét. A Crimson Tide ráadásul harmadik nemzeti bajnoki címét ünnepelhette négy éven belül, edzője, Nick Saban pedig már a negyedik sikerét érte el.

A Miamiban rendezett összecsapást 80 120 néző tekintette meg a helyszínen. Az első helyen kiemelt Notre Dame-nak esélye sem volt a győzelemre, ugyanis az Alabama a félidőben már 28-0-ra, majd a harmadik negyedben 35-0-ra is vezetett.

A találkozó legjobb (MVP) támadójátékosa Eddie Lacy, az Alabama futója lett, aki 20 próbálkozásból összesen 140 yardot, valamint egy futott és egy elkapott hatpontos gólt (touchdown) szerzett csapatának. (MTI)
Címkék: carmelo_anthony