Magyar lebőgés, nem leszünk ott az Eb-n

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 18. 21:35
A magyar férfi kosárlabda-válogatott bántóan simán, 66-57-re kikapott a portugálok elleni pótselejtezőn Szolnokon, így az utolsó, Finnország elleni mérkőzéstől függetlenül nem jut ki az Európa-bajnokságra.


 

A magyar válogatott szinte valamennyi tagja végtelenül pozitív hangon, győzelmet ígérve nyilatkozott a portugálok elleni pótselejtező előtt, ám az elhangzottakból vajmi kevés valósult meg.

A mieinknek esélyük sem volt a sikerre, csapat benyomását még véletlenül sem keltették – szemben a vendégekkel, akiknél több játékos túl van már pályafutása zenitjén, de küzdeni tudásból példát mutattak ezen az estén.

Az első pontokat még Magyarország szerezte (3-0), de ami ez után történt, azt nem tesszük zsebre – 8-16, 28-45, a végeredmény pedig: 57-66.

A lelátón többször is felhangzott az „Ébresztő, ébresztő!” rigmus, de valamennyiszer süket fülekre talált, legalábbis magyar részről.

Az utolsó, finnországi mérkőzésnek már nem lesz tétje, az északiak mellett a portugálok lesznek ott az Eb-n – amiről mi csak álmodozhatunk.

 

FÉRFI KOSÁRLABDA, EURÓPA-BAJNOKI PÓTSELEJTEZŐ:
Magyarország-Portugália 57-66