Fazekas 2015-ig marad Veszprémben

Szerző: SHLétrehozva: 2012. május 26. 14:10
Fazekas Nándor, a bajnok és kupagyőztes MKB Veszprém válogatott kapusa mégsem megy Németországba, három évet hosszabbított jelenlegi klubjával.

 

A 35 éves kapus 2009 óta játszik Veszprémben, korábban három évig a német  Gummersbach játékosa volt, és megvolt rá az esély, hogy szezon végén visszamegy a Bundesligába.

"Hosszú tárgyalásokat folytattunk a klubbal, nekem sem volt mindegy, milyen döntést hozok, hiszen nem vagyok már fiatal játékos - mondta Fazekas a klub hivatalos honlapjának. - Úgy érzem ez volt életem egyik legfontosabb döntése, hiszen ebben a korban már nem szoktak ilyen hosszú szerződéseket kötni. Nagyon jól esett, hogy az elmúlt hónapokban sok helyen figyeltek arra, hogy lejár a szerződésem, ezért megkerestek, hogy folytassam náluk a pályafutásomat."

"A tárgyalások után viszont úgy döntöttem, hogy Veszprémben maradok. Amikor visszatértem a klubhoz már akkor is fontos szempont volt a döntésemben az, hogy a családommal Veszprémhez közel telepedtünk le. A csapatnak komoly céljai vannak a következő években, természetesen ez is a maradás mellett szólt."

A szezon végén távozott az MKB Veszprém kispadjáról Mocsai Lajos mesteredző, aki ezentúl csak a férfi válogatott szövetségi kapitány posztját tölti be. A csapat elveszítette egyik legjobb átlövőjét, Marko Vujint is, aki a német Kiel csapatában folytatja.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu