Tankcsapdával hangolt Nico és Kazuki

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 24. 10:37
Különleges, igazi „ütős” vendégekkel készült a Williams-Toyota párosa a 60. Formula-1-es világbajnokság Magyar Nagydíjára, az első szabadedzés előtt az egyik legnépszerűbb honi rockzenekar, a Tankcsapda látogatta meg Nico Rosberget és Nakadzsima Kazukit. A debreceni banda frontemberét, Lukács Lászlót lenyűgözték az előkészületek, úgy véli, hasonló vibrálással találkozott, mint a nagy bulik előtt.


A találkozót a közös támogató, a Tankcsapdát és néhány hete a Williams-istállót is szponzoráló Hell Energy cégcsoport hozta össze a Hungaroringen.

Nico Rosberg imádja a zúzósabb muzsikát, így gyorsan megtalálta a közös hangot Lukács Lacival és a dobos Fejes Tomival. A Tankcsapda két jeles tagja a csütörtöki előkészületeket tekintette meg, közelről figyelhették a felkészülést a mogyoródi száguldásra. A debreceni srácok természetesen nem érkeztek üres kézzel: jubileumi cd-jüket és két Tankcsapda feliratú pólót ajándékoztak a pilótáknak, akik rögtön bele is hallgattak a számokba.


„Nagyon jó fejek a srácok, és miután volt szerencsém ellenőrizni a kocsi műszaki állapotát, az is teljesen rendben van. Hihetetlen milyen zűrzavar előz meg egy ilyen futamot, ugyanazt a belső lüktetést érzi az ember itt a ringen, mint egy koncert előtt.” – idézte a Hell közleménye Lukácsot.

Hell Energy
  Fotó: Hell Energy



A Hell tavasszal kötött együttműködési szerződést a nagy múltú Formula-1-es istállóval, azóta díszíti a két autót a cég logója.