Idő előtt távozik Schumacher?!

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 7. 18:59
A következő szezonban Michael Schumachernek muszáj lesz javítania a teljesítményén, ellenkező esetben könnyen lehet, hogy nem tölti ki a 2012-ig szóló szerződését a Mercedes csapatnál.


"Nico teljesítményének örülök, ám Michaeltől előrelépést várunk, mert egyelőre nincs csúcsformában" - mondta a Bildnek Ross Brawn.

A Mercedes csapatfőnöke nem véletlenül nyilatkozta a fentieket, hiszen a hétszeres világbajnok német pilóta jelenleg csupán a 10. helyen áll összetettben 46 pontjával, szemben Nico Rosberggel, aki eddig 122 egységet hozott a csapat konyhájára.

A 2012-ig érvényes kontraktussal rendelkező Schumi három esztendő alatt 63 millió eurót kap a Mercedestől, ám a fenti nyilatkozat alapján akár az a csúfság is megeshet a 91-szeres futamgyőztessel, hogy idő előtt kell távoznia a száguldó cirkuszból.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
F-1: ki kerül közelebb a trónhoz?
Sokkal izgalmasabb már nem lehetne a száguldó cirkusz idei szezonja, a véghajrát öten várják közel azonos esélyekkel. Többen ugyan már legyintenének Jenson Button lehetőségeire, de a címvédő is "mindössze" 25 ponttal, azaz egy...
Tovább a teljes cikkhez »