F-1: marad a magyar cég a Williamsnél

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 12. 14:17
Mindkét fél elégedett volt a tavaly májusban kötött szerződéssel, így ebben a szezonban is folytatódik a Formula-1-es világbajnokságban szereplő Williams-csapat és a HELL energiaitalt gyártó és forgalmazó cég együttműködése. A vállalat emblémája látható Rubens Barrichello és Nico Hülkenberg versenyfelszerelésén is.


A cég tájékoztatása szerint a szponzori megállapodás kibővült, a HELL lesz a pilóták és a csapat hivatalos itala, és amellett, hogy a márka logója felkerül a Williams versenyautók hátsó szárnyára, a versenyzők és a csapat ruházatán is látható lesz. A leglátványosabb elem a sisak: a HELL által tervezett fejfedő garantálja, hogy Rubens Barichello és Nico Hülkenberg kis ördögként száguldozik majd a világ versenypályáin.

„HELL-es partnereink személyében nagyon keményen dolgozó embereket ismertem meg, akik egy sokszereplős piacon állnak helyt sikerrel. Tudják, hol a helyük, és aztis, hová tartanak. Ez az elkötelezettség, az élet kihívásaihoz való azonos hozzáállás köti össze a Williams-t és a HELL-t“– mutatott rá Frank Williams, a Williams tulajdonosa.