Visszavonul a "Bérgyilkos"

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 7. 16:52
Ricky Hatton hivatalosan is bejelentette, hogy visszavonul a profi ökölvívástól. A kisváltósúlyban korábban világbajnok Hitman legutóbb két éve lépett kötelek közé, Manny Pacquiao hatalmas pofonjai után azonban már nem öklözött többé.


A 32 esztendős "Bérgyilkos" hiába ígérgette, 2009-es veresége után többé már nem tért vissza. Hatton győzelemmel szeretett volna elköszönni szurkolóitól, de sorozatos alkohol-, és kokainproblémái, valamint depressziója átvitt értelemben is kiütötték őt a ringből.

Felmerült, szép summa ellenében Juan Manuel Márquez és Erik Morales neve is, de végül semmi sem lett az egészből.

Hatton legnagyobb meccseit Kosztya Cjú, Luis Collazo és Juan Urango ellen vívta. Karrierje során 45 győzelmet aratott és csupán kétszer kapott ki. 32 K.O. fűződik a nevéhez. Súlycsoportja egyik legkiválóbb bokszolajaként tartják számon az amúgy Manchester City-szurkoló Hattont.

A most már exbunyós promóterként tevékenykedik majd tovább.

Sky Sports
Hitman statisztikája Fotó: Sky Sports

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
"Bocsánatot kérek, amiért drogoztam!"
SOKKOLÓ VIDEÓVAL! "Elnézést kérek a szurkolóimtól és a családomtól, amiért ilyen helyzetbe sodortam őket és magamat - ezzel nyitott Ricky Hatton, akit a minap a News of the World egy videón buktatott le, amint kokainozott. A...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Videóval! Hatalmas verést kapott Hatton
Mindössze hat percig bírta az angol Ricky Hatton a Manny Pacquiao elleni összecsapást a magyar idő szerint vasárnap hajnalban megrendezett ökölvívő-gálán, Las Vegasban. A filippínó az első menetben már kétszer padlóra küldte...
Tovább a teljes cikkhez »