Világbajnok a Majthényi-Domokos kettős!

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 10. 11:09
Hatodszor ülhetett fel a világ trónjára a Majthényi Szabolcs, Domokos András páros, miután magyar idő szerint szombaton délelőtt mindkét futamot megnyerte és behozhatatlan előnyre tett szert a repülőhollandi-vb-n Napierben.


 

Ismét beigazolódott a papírforma, hiszen a legjobb páros lett a győztes a repülőhollandi-világbajnokságon. A Majthényi Szabolcs, Domokos András duó a szombati két futam előtt is remekelt, hiszen a csütörtöki kettőt is megnyerte, és a pénteki szünnap után ismét remekül versenyzett az egység.

 

Szombaton Majthényiék a startnál lévő kisebb probléma után végig vezetve nyertek, sőt a második futamon is elsőként végeztek. Emellett jól jött a magyar párosnak az is, hogy a legnagyobb ellenfél, az Ian McCrossin, James Cook alkotta duó ne szerepelt a legjobban, így már a záró nap előtt behozhatatlan előnyre tett szert egységünk.

 

Majthényi és Domokos így összességében hatodszor lettek a legjobbak a világon. A másik magyar páros, a Süli András, Papp Dávid  duó jelenleg a tizenötödik helyen áll.